Χαράς ευαγγέλια, έχουμε νερό στην Ηγουμενίτσα!

Επιτέλους το νεράκι ήρθε και σε κανονική ροή. Κι ελπίζουμε, θεού βεβαίως θέλοντος, να παραμείνει για το υπόλοιπο καλοκαίρι. Γιατί είναι φρίκη με καύσωνα να βγάζει η βρύση αέρα κοπανιστό.


Τι λένε οι πληροφορίες μας για την ταλαιπωρία που περάσαμε;


Υπήρξε λέει βλάβη. Και τα συνεργεία της ΔΕΥΑΗ εργάστηκαν πυρετωδώς για τη διόρθωσή της.


Η εργασία των συνεργείων κράτησε ως τις 11 το βράδυ της Πέμπτης. Κατόπιν όμως χρειάστηκε κάποιος χρόνος μέχρι να γεμίσει η δεξαμενή νερού ώστε να αποκατασταθεί η ροή στο δίκτυο και συγκεκριμένα στο δίκτυο που εξυπηρετεί ψηλά σημεία της πόλης.


Να σημειωθεί όμως ότι αργά το μεσημέρι της Πέμπτης το συγκεκριμένο δίκτυο έλαβε νερό για κάποιες ώρες. Ανάμεσα στις 3 και περίπου ως τις 9. Αν και η βλάβη δεν είχε ακόμη διορθωθεί. Αυτό κατέστη εφικτό καθώς έκλεισαν λέει την παροχή προς Γραικοχώρι και έτσι πήραν για λίγες ώρες νερό και τα σπίτια που δεν είχαν σταγόνα από το προηγούμενο βράδυ.


Υποθέτουμε ότι η ρύθμιση αυτή έπαυσε να ισχύει το βράδυ κι έτσι μείναμε και πάλι χωρίς νερό ως τις 7 και κάτι το πρωί της Παρασκευής.


Δεν ξέρω τι απέγινε τις υπόλοιπες ώρες της Παρασκευής. Αν συνέχισε δηλαδή η κανονική ροή του νερού, γιατί προσωπικά αναγκάστηκα να καταφύγω στο χωριό μου προκειμένου με βεβαιότητα να πλύνω ρούχα και να πλυθώ. Πριν καταλήξω με κανένα δερματικό με τέτοια ζέστη. Πάντως σήμερα το μεσημεράκι που γύρισα επιτέλους η βρύση είχε νερό. Χαράς ευαγγέλια!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας