Χωρίς τηλέφωνο 3η μέρα και έπεται συνέχεια

Χωρίς τηλέφωνο για τρίτη μέρα σήμερα. Και έπεται συνέχεια.

Καλωδιακή λέει ο ΟΤΕ η βλάβη... Θα σκάψουμε και θα δούμε... μπορεί σήμερα το βράδυ... μπορεί και σε δέκα μέρες! Αμέεεε.... Έτσι μου απάντησαν στο γκισέ παραπόνων του ΟΤΕ Νέας Σμύρνης.

Και μου κάναν και τον έξυπνο από πάνω:

"Ξέρετε τι θα πει καλωδιακή βλάβη;"


Όχι. Θα Έπρεπε να ξέρω; Ξέρω μόνο πως σαράντα τόσα χρόνια που έχουμε τηλέφωνο στο σπίτι μας είναι η πρώτη φορά που παθαίνουμε τέτοιο χουνέρι.

Και τι θα γίνει τους λέω με την όποια ζημιά παθαίνουμε από τούτη τη διακοπή υπηρεσιών σας;

"Κάντε αίτηση να σας επιστραφούν τα πάγια!!!!"

Μια χαρά ωραία. Μπράβο στον ΟΤΕ και στους τεχνικούς του. Αυτό που δε συνέβαινε εδώ και τόσα χρόνια το κατάφεραν στη μετά το 2000 εποχή.

Και ξέρουμε από συγγενείς και φίλους πως δεν είμαστε οι πρώτοι. Μάστιγα έχουν γίνει τα προβλήματα.

Κι εκείνο που είναι εντελώς απαράδεκτο δεν είναι το τεχνικό πρόβλημα. Αφού δεν είμαστε τεχνικοί, δεν μπορούμε και να αποφανθούμε δηλαδή για το τεχνικό σκέλος. Όμως απαράδεκτο είναι που δεν μπορείς με άλλον τρόπο να ειδοποιήσεις τις βλάβες του ΟΤΕ παρά μόνο από το ίδιο το δίκτυο του ΟΤΕ. Το περίφημο 121 που είναι το τηλέφωνο για τις βλάβες, δεν απαντά σε κλήσεις από κινητό. Φυσικά δεν απαντά και σε κλήσεις από το χαλασμένο μας τηλέφωνο.

Μπορούμε όμως λέει να πάμε σε ένα καρτοκινητό. Και χωρίς κάρτα να καλέσουμε το 121. Μάλιστα... Αν υπάρχει όμως καρτοκινητό που λειτουργεί.... Αλλιώς κάνουμε το σταυρό μας και περιμένουμε να μας λυπηθεί ο καλός θεούλης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας