Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Ελαφόνησο για την κατασκευή εργοστασίου

Δευτέρα της Λαμπρής σήμερα και η καρδιά μας μαύρισε διαβάζοντας την είδηση:



Ειλικρινά δεν πιστεύαμε στα μάτια μας! Η Ελαφόνησος, ένας σπάνιας ομορφιάς τόπος, ένας πραγματικός παράδεισος, κινδυνεύει να υποστεί βεβήλωση του τοπίου από την κατασκευή εργαστασίου! Κάντε κλικ στην αφίσα για να μάθετε λεπτομέρειες τόσο για το εργοστάσιο που θέλουν να κατασκευάσουν εκεί όσο και για τη δυναμική αντίδραση των κατοίκων.

Για όσους δεν είχατε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το μικρό αυτό νησάκι με τα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά στις παραλίες του, παραθέτουμε μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες. Κάντε κλικ πάνω σ' αυτές για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τον πανέμορφο αυτό τόπο που τώρα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα:

Πανοραμική θέα της Ελαφονήσου. Στο βάθος η Νεάπολη Λακωνίας και ο κάβο Μαλιάς.

Ο δίαυλος που χωρίζει την Ελαφόνησο από την ακτή Πούντα όπου σκοπεύουν να κατασκευάσουν το εργοστάσιο.

Η παραλία Σαρακήνικο. Νερά ζαφειρένια που παίρνουν αποχρώσεις του ροζ και σε ξετρελαίνουν!

Ο ξακουστός Σίμος. Με τις δίδυμες παραλίες του και τα κέδρα του. Θεωρείται και όχι άδικα ως μία από τις ωραιότερες παραλίες σε ολόκληρη τη Μεσόγειο.

Αυτός ο τόπος είναι έγκλημα να κινδυνεύει από την κατασκευή εργοστασίου. Εμείς ενώνουμε τη φωνή μας με τους κατοίκους και ζητάμε από όλους να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους. Ένας τρόπος είναι και η συμμετοχή σας στη συγκέντρωση υπογραφών. Δείτε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας