ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Πάρτι για καλό σκοπό, διαβάσαμε σήμερα στις Παρεμβάσεις...

Εγώ γενικά δεν πηγαίνω σε πάρτι. Αλλά όταν διάβασα τα παρακάτω:


Μετά από 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας το περιοδικό Εκπαιδευτική Κοινότητα διανύει μια δύσκολη φάση, αντιμετωπίζοντας οικονομικά προβλήματα και τον κίνδυνο να κλείσει. Έχοντας σήμερα ανάγκη τους φίλους και τις φίλες του περισσότερο από ποτέ, τους/τις καλεί σε ένα πάρτι οικονομικής ενίσχυσης το βράδυ του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου στο Στέκι Μεταναστών (Τσαμαδού 13, Εξάρχεια)

κατάλαβα πως από το πάρτι αυτό δεν πρέπει να λείψει κανείς! Γιατί το περιοδικό ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ είναι το αγαπημένο μας εδώ και πολλά χρόνια και άλλα τόσα σύντροφος πιστός τις παιδαγωγικές μας ανησυχίες. Δεν επιτρέπεται με κανέναν τρόπο ένα τέτοιο πολύτιμο έντυπο να σιγήσει. Θα κάνουμε όλοι ό,τι περνά από τα χέρια μας για να μείνει ανοιχτό και να συνεχίσει την τεράστια προσφορά του.

Και δεν ξεχνάμε ότι η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ήταν το πρώτο σοβαρό έντυπο που έγραψε για τον αγαπημένο μας Δάσκαλο, το Δημήτρη Λιαντίνη, εκείνο το καλοκαίρι του '98, η πρώτη επίσημη κατάθεση από εκείνους που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν:



Υποσχόμαστε να ανεβάσουμε και το άρθρο εκείνο για όλους όσους αγαπάνε το Λιαντίνη και ταυτόχρονα να τους καλέσουμε κι εκείνους να στηρίξουν την προσπάθεια να μην κλείσει αυτό το θαυμάσιο περιοδικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας