ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ

Όταν τον Ιούνιο του '98 ο Δημήτρης Λιαντίνης ξάφνιασε γνωστούς και άγνωστους, θυμόμαστε όλοι με φρίκη τα κοράκια της δημοσιογραφίας να αρπάζουν το "θέμα" προς ίδιον όφελος και την ίδια ώρα τα μηχανάκια της agb να αρπάζουν φωτιά.

Χρειάστηκε να περάσουν οι πρώτες δύσκολες εβδομάδες για να μπορέσει να ακουστεί επιτέλους και μια σοβαρή φωνή για το φιλόσοφο και το έργο του, μια φωνή σεμνή από ανθρώπους που γνώρισαν το Λιαντίνη και τον αγάπησαν και γι' αυτό φωνή με γνώση. Αναφέρομαι στο άρθρο της ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, του αξιόλογου παιδαγωγικού περιοδικού που επί σειρά ετών αρθρώνει λόγο σοβαρό στο χώρο της εκπαίδευσης για όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους δασκάλους.

Όπως όμως συμβαίνει στις πλείστες των περιπτώσεων, τέτοια έντυπα είναι καταδικασμένα να μην πουλάνε... Σήμερα, Σάββατο 8 Δεκέμβρη, το αγαπημένο αυτό περιοδικό, βλέποντας ορατό τον κίνδυνο να κλείσει, μας καλεί σε πάρτι - συμπαράστασης και οικονομικής ενίσχυσης:



στο Στέκι Μεταναστών (Τσαμαδού 13, Εξάρχεια)



Ας είμαστε όλοι όσοι αγαπήσαμε την ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ απόψει εκεί. Όπως κι εκείνη ήταν δίπλα μας τόσα χρόνια...

Καλούμε στο πάρτι αυτό και όσους αγαπούν το Δημήτρη Λιαντίνη, για να τιμήσουν το έντυπο που πρώτο μίλησε για εκείνον με λόγια μετρημένα και αντάξια της προσφοράς του. Με την ευκαιρία αναδημοσιεύουμε εκείνο το άρθρο που η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ αφιέρωσε στο Δημήτρη Λιαντίνη:











  • ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας