2ο ΑΜΠΑΡΙ

Οι Θησαυροί των Αμπαριών

του HOMA EDUCANDUS

2ο Αμπάρι...
Εκπαίδευση

Το blog HOMA EDUCANDUS έχει στενή σχέση με την εκπαίδευση. Για το λόγο αυτό έχουμε ανοίξει και ξεχωριστό blog για τα θέματα της εκπαίδευσης, το Α - ΤΑΞΙΕΣ.

  1. ΓΙΑΤΙ; (Με αφορμή το σοβαρό τραυματισμό ενός παιδιού σε τροχαίο... )
  2. Συμπαράσταση στη Διευθύντρια του 1ου Πειραματικού (Δικαιώθηκε οριστικά η συνάδελφος που η επιμονή την πρώην υπουργού Παιδείας την έστειλε για μια ακόμη φορά σε πειθαρχικό όργανο αν και υπήρχαν αθωωτικές αποφάσεις υπέρ της)
  3. Τα χάλια μας (για την εκπαίδευση) (Απαράδεκτη ενέργεια "εκπαιδευτικού" που εργάζεται ως υπεύθυνος θεατρικής αγωγής σε ολοήμερο σχολείο.)
  4. Από το Συντονιστικό των Νηπιαγωγών (Δελτίο Τύπου για τα προβλήματα στα Νηπιαγωγεία)

Συνδικαλιστικά

  1. ΤΟ ΝΑΤ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ (Την ώρα που η ναυτιλία μας κατέχει την πρώτη θέση παγκόσμια, τα ταμεία συνταξιοδότησης των ναυτικών μας βουλιάζουν και οι ναυτεργάτες άδικα περιμένουν να λάβουν τα χρήματα που δικαιούνται... Οι ναυτεργάτες ήδη ετοιμάζονται για κινητοιήσεις.)
  2. Απεργία για το ασφαλιστικό (Βίντεο από την πρόσφατη απεργία και τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις για το φλέγον ζήτημα του ασφαλιστικού.)
  3. * Εργασία στο Δημόσιο χωρίς συνταξιοδοτικά δικαιώματατα! Μετά από 43 χρόνια εργασίας ως νηπιαγωγός σε δημόσια και ιδιωτικά νηπιαγωγεία, καλείται να πληρώσει 8.000 Ευρώ για να πάρει πλήρη σύνταξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιέρωμα στην Κατερίνα μας